1. Hi everyone,

    Apple just released Logic Pro 10.5 for MacOS 10.15. We found out that Crush Pack, Mod Pack, Replika, and Replika XT will crash.

    Our teams are currently working on a fix, and we hope to have this out to you as soon as we can!

    Best wishes, 
    The NI Team

    Dismiss Notice

A Message from the Makers of TRAKTOR

Discussion in 'TRAKTOR PRO / TRAKTOR SCRATCH PRO' started by Friedemann @ NI, Mar 27, 2020.

  1. Jamie Davies

    Jamie Davies NI Product Owner

    Messages:
    1
    Thanks for the opportunity my current set up is traktor kontrol s2 mk3 and a set of mackie cr3s
     
  2. Quentin Pétel

    Quentin Pétel New Member

    Messages:
    8
    [​IMG]

    [​IMG]

    Hi all !

    Scenario D for me as well, as soon as i get a decent video camera.
    - 1st computer : Traktor Pro 3 + Allen & Heath Xone PX5 + 2 Traktor D2s + 2 Reloop 7000 (one missing here) + 2 control vinyl mk2
    - 2nd computer : Zoom H6 + GoPro Hero 8 black as capture devices + OBS for live streaming
     
  3. Djeff.E

    Djeff.E NI Product Owner

    Messages:
    2
    TRAKTOR S4 Mk3 the best !!!
     
  4. Curtis Cunningham

    Curtis Cunningham NI Product Owner

    Messages:
    1
    D

    MacBook w/ Traktor Pro 2 to S4 to iRig 2 to iPhone 6852990B-6DC5-43A3-8748-8B4005E71204.jpeg
     
    Last edited: Apr 2, 2020
  5. djcabezza

    djcabezza NI Product Owner

    Messages:
    1
    I’m going on like 11years with Traktor currently have an S4mk3 and and an F1....#TraktorStrong
     
  6. Marcelo LFO

    Marcelo LFO New Member

    Messages:
    1
    My set-up would be A, but it is not a secondary interface, it is the only one! I use the Traktor with an external mixer and with my Traktor X1, so one of the outputs of the mixer goes back to my Komplete Audio 6 and addressed to OBS to do the streaming.
     

    Attached Files:

  7. Marco Sabbatini

    Marco Sabbatini NI Product Owner

    Messages:
    1
    My setup is an Audio6 + X1MKII and 2x SL-1200MKII (vinyl timecode) and Numark Pro SM-1 mixer.
    The master output is routed on the front input on Audio6 and trough Traktor 3.3 is routed as default audio input.
    The best solution shuold be separate the DJ section from the streaming section with two pc/mac and a second audio device ;)
     
  8. blancodisco

    blancodisco NI Product Owner

    Messages:
    111
    Scenario D
    - 1st computer : 2015 MacBook Pro + Traktor Pro 3 + NI Z2 Mixer + 2 DJ TechTools Midi Fighters OG + 2 Technics SL1200s + 2 Time Code Vinyls
    - 2nd computer : 2019 MacBookPro (work) + ART Phone/Line as capture devices + OBS for live streaming + some additional softwares for visual efx

    Picture of the BASSMint, but sans the laptops.
     

    Attached Files:

  9. gillster11

    gillster11 NI Product Owner

    Messages:
    79
    Ok my setup is Traktor s4mk3 with windows laptop and a F1 controller for remix decks but looking to setup up obs with streaming on second laptop but laptop only has headphone jack and mic jack how do I go about this and your help would be greatly appreciated.I have obs software already installed just wanted to know if I good route s4mk3 sound card into software for streaming if so how do I it
     
  10. Cheef Roberts

    Cheef Roberts NI Product Owner

    Messages:
    146
    Buy a cheap external usb soundcard. I use the Numark Stereo I/O with 1 stereo RCA input and 1 stereo RCA output.
     
  11. WIMDpro

    WIMDpro NI Product Owner

    Messages:
    1
    What a nice initiative!
    I personally use the C. My god I did so much with this setup. Can't wait to have more in my collection.
    Hope the best for all of you guys!
     
  12. Parameciorecords

    Parameciorecords NI Product Owner

    Messages:
    1
    C; MacBook Pro 15' i9 - Traktor s4 - Maschine mk3 and Soundflower
     
  13. jamesville

    jamesville NI Product Owner

    Messages:
    2
    I 'think' it would be A

    Currently using a MacBook Pro retina (late 2015 i7 quad core 16gb) and the latest version of Traktor. Im using a lowly Hercules DJ Air (built in sound card).
    I've thought about doing a online cast but I'm a newbie to all of this. It would be a confidence booster!
     
  14. milan8888

    milan8888 NI Product Owner

    Messages:
    1
    D

    imac 20" running with Traktor and 2 Reloop8000

    Recording/streaming with an iMac 27" via secondary mixerout into line in of the second iMac
     
  15. Absynthiumrex

    Absynthiumrex New Member

    Messages:
    2
    2 studio monitors connected directly to my S4mk3, a guitar and AI amp for samples :) The A2 would work amazingly with my setup - that way I wouldn't need to create aggregate devises and use a VAC for OBS (which at times reduces audio quality by a lot).
     

    Attached Files:

  16. Tijn71

    Tijn71 NI Product Owner

    Messages:
    259
    I am using option B: main output into Deck D line input. Recording sets on OBS. Downside is losing the fourth deck where my isolator FX are mapped.
    Preferred option would be recording and streaming through OBS on my second laptop.

    IMG_2818.JPG 20200402_150842.jpg
     
    Last edited: Apr 4, 2020
  17. Djeff.E

    Djeff.E NI Product Owner

    Messages:
    2
  18. naysiploos

    naysiploos NI Product Owner

    Messages:
    19
    Greetings from Greece everyone, hope everyone is doing ok!
    My setup is D. I use my kontrol s4 mk3 and i record and broadcast with a second computer!
     
  19. Mobiusmedia

    Mobiusmedia NI Product Owner

    Messages:
    1
    Mine would be set up A, S2 mk2 back into my laptop

    Keep it up guys love your work, stay safe
     
  20. Mike Iova

    Mike Iova NI Product Owner

    Messages:
    28
    For the moment I'm with an A setup featuring two D2 controllers.