1. Please do not install macOS 10.15 Catalina yet, as Native Instruments software and hardware products are not supported under macOS 10.15 yet. For more info, please go HERE!
    Dismiss Notice

Bug Maschine Automation Problem Cubase

Discussion in 'MASCHINE Area' started by backbeat2, Oct 23, 2017.

  1. backbeat2

    backbeat2 NI Product Owner

    Messages:
    426
    Maschine Plugin Automation has a problem with parameter naming.

    If Automation is set to host and on Auto 1 in Maschine.
    Cubase shows only n/a for every parameter name if read write is enabled in cubase for automation.

    After saving the cubase project and reopening the project in cubase the parameter names are there so It seems to be a maschine releated problem.
    Automation1.jpg Automation2.jpg
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 23, 2017
  2. Uwe303

    Uwe303 NI Product Owner

    Messages:
    4,775
    Hello,

    like the title says if i enable host automation for an parameter in maschine in cubase it just shows 1 n/a and not the parameter name like it should. But when i move the knob it shows the value.
    I use Cubase Artist 9.5.21 and the latest maschine 2.7.4 version can someone try and confirm please.

    Uwe
     
    Last edited: Apr 18, 2018
  3. CakeAlexS

    CakeAlexS NI Product Owner

    Messages:
    5,272
  4. Uwe303

    Uwe303 NI Product Owner

    Messages:
    4,775
    Windows 10

    Gesendet von meinem Huawei P20 Lite
     
  5. Uwe303

    Uwe303 NI Product Owner

    Messages:
    4,775
    D-One can you test it??

    Gesendet von meinem Huawei P20 Lite
     
  6. D-One

    D-One Moderator Moderator

    Messages:
    6,862
  7. Uwe303

    Uwe303 NI Product Owner

    Messages:
    4,775
    Last edited by a moderator: Apr 21, 2018