1. Please do not install macOS 10.15 Catalina yet, as Native Instruments software and hardware products are not supported under macOS 10.15 yet. For more info, please go HERE!
    Dismiss Notice

Bug Missing Plugin - More info button link 404

Discussion in 'MASCHINE Area' started by René must be Unique, Oct 29, 2018.

  1. René must be Unique

    René must be Unique NI Product Owner

    Messages:
    1,288
    When loading old projects, it happens that the used VSTs are no longer present on the system. Then Mashine 2 gives the following message.



    Wronglink.JPG

    Nothing wrong, now a bit.
    If you click on the more info link for a solution, you end up on a non-existent page.
    https://support.native-instruments.com/hc/en-us/articles/212083265

    wronglink2.JPG
    It is important for new users to see a solution.
    Maybe something for the next update
    René
     
    • Informative Informative x 1
  2. D-One

    D-One Moderator Moderator

    Messages:
    6,852
    Well... It almost makes sense, the page is missing just like the plugins... :D :p
    Not 100% sure if this is exactly a Software bug or somehow a website issue but ill tag the thread as a bug anyway.
    Thanks, René.
     
  3. René must be Unique

    René must be Unique NI Product Owner

    Messages:
    1,288
    You're welcome.
    Think that the right information on the right place will solve the problem.

    René
     
  4. foerya

    foerya New Member

    Messages:
    18
    corresponds to NI Support ;-)
    possible solution: check the path of your VSTs and rescan

    greetz
     
    • Dislike Dislike x 1
  5. René must be Unique

    René must be Unique NI Product Owner

    Messages:
    1,288
    That makes little sense, because the VSTs are no longer on my system.

    René
     
  6. Goon

    Goon NI Product Owner

    Messages:
    533
    Yeah I have noticed quite a lot of incorrect web page links on NI site.