No sound when recording

Discussion in 'KONTROL S2 / KONTROL S4' started by jottem15, Jun 13, 2011.

  1. jottem15

    jottem15 Forum Member

    Messages:
    144
    Hee guys,

    I was recording a new mix today but when i wanted to listen it there was no sound (no wave things or any movement in the file:p)

    Nou i already checked here on the forum and a guy had the same problem as me becouse he was mixing external but im already mixing internal and have everything setup good (except for that).

    What can i try ?
     
  2. catraxx

    catraxx NI Product Owner

    Messages:
    167
    Your master output is set and sending sound ?
     
  3. jottem15

    jottem15 Forum Member

    Messages:
    144
    Yea otherwise i wouldnt start recording anyway:p.

    Yes i have sound trough my speakers!
     
  4. Neurotec

    Neurotec NI Product Owner

    Messages:
    444
    You've set the source to internal in the mix recorder preferences?

    When you record, the levelmeter in the mixrecorder does work?
     
  5. dannybyrne29

    dannybyrne29 NI Product Owner

    Messages:
    2,342
    if the recorder level meter is jumping then your recording...!
     
  6. jottem15

    jottem15 Forum Member

    Messages:
    144
    No it isnt jumping! Thats what the problem is there is no sound coming trough or something ! Yes im mixing internal!
     
  7. Neurotec

    Neurotec NI Product Owner

    Messages:
    444
    Yes I understand that you're mixing internal but:
    Go to Preferences - then Mixrecorder - whats chosen there? Internal or external?
     
  8. jottem15

    jottem15 Forum Member

    Messages:
    144
    Neurotec you are amazing!
    It was on external changed it to internal and now its working!

    Thank you!
     
  9. Neurotec

    Neurotec NI Product Owner

    Messages:
    444
    Great!
    Have fun!