1. IMPORTANT:
    We launched a new online community and this space is now closed. This community will be available as a read-only resources until further notice.
    JOIN US HERE
NOTICE:

Our Traktor Pro Public Beta is available again in our new online community. Join us if you want to try new features.

MORE INFO

Show your S4-setup!

Discussion in 'KONTROL S2 / KONTROL S3 / KONTROL S4' started by Fraa, Nov 8, 2010.

  1. Jaxx2002

    Jaxx2002 New Member

    Messages:
    10
    Nice custom made setup. Which tablet holder do you use for your iPad?
     
  2. Danceteria Digital

    Danceteria Digital New Member

    Messages:
    3
    [​IMG]

    Danceteria Digital Studio 2 Sydney - aka converted spare room my house :)
    Beefy Dell AIO 27" Yeah yeah Windows 10 and 1903 to make things worse. Crapple is not an option ever ! lol
    Got a 21 inc iMac downstairs with my S8 if anyone wants it - im such a mac hatter yet i love my iPhone - Go Figure
    S4 MK3
    Rodecaster Pro
    New Rode PodMics
    Yammy NS5M pair - soooo sweet

    I think i Want / need an external sound card. would love to hear some thoughts from the members on best of breed / just works every time

    Cheers
    Steve
     
  3. Bass-Oldie

    Bass-Oldie NI Product Owner

    Messages:
    27
    Thanks, mate!
     
  4. Bass-Oldie

    Bass-Oldie NI Product Owner

    Messages:
    27
    Hi Jaxx2002,
    I use this mount:

    upload_2019-8-30_14-7-36.png
    upload_2019-8-30_14-8-45.png
     
  5. Chris Bell

    Chris Bell New Member

    Messages:
    1
  6. Bass-Oldie

    Bass-Oldie NI Product Owner

    Messages:
    27
    Hi guys, I changed my iPad mount in the meantime as the one shown above was not tight enough once I pressed the tablet. I fixed it now to the case which is so much better for me.
    I also added a new skin for my S4Mk.3 Controller because I wanted it to look ab bit like my Laptop frame.
     

    Attached Files:

  7. lem_sessions

    lem_sessions NI Product Owner

    Messages:
    40
    [​IMG]
    The latest studio setup with the S4MK3.
     

    Attached Files:

    Last edited: Nov 18, 2021
  8. Matt72422

    Matt72422 NI Product Owner

    Messages:
    23
    how are you integrating the ipad i to you set? I see a lightning cable coming out of it? Is that running to your computer or the controller?

    I have an Ipad but cant find a usable way to hook it up. Live link kinda sucks because you cant auto master. I wasnt sure if yoh can have lets say a midi to lightning connection? I just started getting into this with a s4 mk2
     
  9. kymany

    kymany New Member

    Messages:
    5
    Bonjour, je vous présente ma petite configuration. 0DFE1A7B-883F-472A-977C-9C7C25A1BBDD.jpeg FFE86265-58BA-4116-8C88-137BA44E5A89.jpeg
     
  10. Paul Us Dj

    Paul Us Dj New Member

    Messages:
    10
  11. hypno5ive

    hypno5ive New Member

    Messages:
    8
  12. hypno5ive

    hypno5ive New Member

    Messages:
    8