1. Hi everyone,

    Apple just released Logic Pro 10.5 for MacOS 10.15. We found out that Crush Pack, Mod Pack, Replika, and Replika XT will crash.

    Our teams are currently working on a fix, and we hope to have this out to you as soon as we can!

    Best wishes, 
    The NI Team

    Dismiss Notice
  2. Hi all!

    A quick update on our Summer of Sound sale, which went live earlier this week. While the sale has already been active both on our website and with retailers worldwide, we felt that it was not the right time to do any marketing around it. We felt that there were more important voices and messages that needed to be heard during this time.

    We know that this a popular sale and that many of our regular customers look forward to this event each year, so we just wanted to let you know why we have not communicated about it so far. All communication will be going live on Monday, in the meantime, we hope that you will find something in our sale that excites you. Stay safe and happy music making.

    Best wishes, 
    The NI Team

    Dismiss Notice

some (Factory-)Presets are there but not seen (pls read...)

Discussion in 'MASCHINE Area' started by The Sarge, Oct 24, 2016.

  1. The Sarge

    The Sarge NI Product Owner

    Messages:
    543
    Hello all together,
    there´re 2 strange behaviour in Massive:
    1.) there´re presets which are:
    -100% on the disc
    -100% the right Attributes
    -but not located in the bank-list - and f.e. also 3 from the "Maschine 2.0 Library" named "Bassilicum", "Old Movies" and "Progress Zero"
    I can find and use them with the "search-field" in Massive-standalone, but not in the Bank neither over Maschine nor Komplete Kontrol 1.7
    can somebody please confirm this one, thanks?

    2.) every few minutes circle running in right corner for rebuilding DB
    -I found in several foren (like this here) the hint to go to: File > Options > Browser > Database hit-count display > none
    unfortunatelly it doesn´t help
    also not after manual rebuilding DB
    when I walkthrough several presets it´s ok, but then suddenly the Circle appears, the list rebuilds and I can´t go on in a safety way
    is this just an unfixed behavior or do I something wrong?

    regards,
    The Sarge!