1. Please do not install macOS 10.15 Catalina yet, as Native Instruments software and hardware products are not supported under macOS 10.15 yet. For more info, please go HERE!
    Dismiss Notice

:: THE T33 thread ::

Discussion in 'TRAKTOR 3' started by DJ Freshfluke, Oct 24, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DJ Freshfluke

    DJ Freshfluke Traktor Mod Moderator

    Messages:
    26,752
    this will be the thread for all general T33 discussion.

    how do you all like it?
    :)
     
  2. 2manyTHRILLS

    2manyTHRILLS Forum Member

    Messages:
    166
    iiiiii you closed my thread!

    But the 3.3 release MORE than makes up for it!

    GET DOWNLOADING AND GET iNVOLVED :D THANK YOU NI
     
  3. DJ Freshfluke

    DJ Freshfluke Traktor Mod Moderator

    Messages:
    26,752
  4. zeeker

    zeeker NI Product Owner

    Messages:
    11
    woooohohoohohoohoho!

    just an exclamation of happiness, not a constructive post i know. :D

    lukas
     
  5. deeflash

    deeflash NI Product Owner

    Messages:
    204
    Woohoo!

    At work... must leave immediately to install and play!
     
  6. zeeker

    zeeker NI Product Owner

    Messages:
    11
    buy & download question:

    hi, i own TS and i'm now in the NI shop buying the "T3 upgrade for registered users of TS.." at 99 €. just asking: as they're at the same price, if i buy the boxed version will i also be able to immediately download it?

    lukas
     
  7. djfitty

    djfitty Forum Member

    Messages:
    372
    Looks great just tried to use the effects delay....... click "on" then "freeze"..... then change the speed Makes all types of noises. is this a bug or is it supposed to sound like that?...... after deselecting this weird sounds fades out.
     
  8. Dickins

    Dickins NI Product Owner

    Messages:
    191
    I've found a bug...

    I just tried to duplicate deck. Clicking on the decks header and dragging it onto the other deck WHILST THE CROSS FADER IS ALL THE WAY TO THE LEFT OR RIGHT. The decks keep playing, but all sound stops. The master out indicator still shows sound going through, but there's nothing. I have to go to audio preferences and click on the audio driver again to bring the sound back.

    This doesn't happen if the crossfader is in the middle. It didn't happen with an M4A (AAC) track, but when I was using a .aiff track.

    I am not using a sound card but the internal outputs on my Macbook.

    Actually after trying that with more Aiff's, it doesn't seem to be a problem. Maybe its a dodgy file.
     
  9. djfitty

    djfitty Forum Member

    Messages:
    372
    the delay is not bad though.....I like the new fade out effect!
     
  10. hamzter

    hamzter Forum Member

    Messages:
    276
    :cool: :lol: :) :D ;) :eek: :eek: :S :| :p

    smilies can't explain...
     
  11. PhilL

    PhilL Moderator Moderator

    Messages:
    7,066
    I just test the deck duplicate function on OSX and Windows and cannot reproduce the problem you are seeing. I've tested bioth a fresh install and upgrade install and neither seems to replicate your behavior. Please file a support request, post your ticket nuimber back here and I'll alert the support list that the problem has been seen.

    Phil
     
  12. djquartz

    djquartz NI Product Owner

    Messages:
    5,321
    @ Zeeker,

    Once you're registration is complete, you will be able to download the update.
     
  13. djfitty

    djfitty Forum Member

    Messages:
    372
    Is this a bug?
     
  14. zeeker

    zeeker NI Product Owner

    Messages:
    11
    thanks djquartz!

    lukas
     
  15. PhilL

    PhilL Moderator Moderator

    Messages:
    7,066
    @ djfitty: Try turning on Quantize and see if that helps you out?
    If you are talking about the odd pitch change when you are adjusting speed with quantize off then yes that is expected behavior.

    Phil
     
  16. djfitty

    djfitty Forum Member

    Messages:
    372
    thanks
     
  17. PhilL

    PhilL Moderator Moderator

    Messages:
    7,066
    @Dickins: I know you are using the internal sound, if you see this on the A8 too, check out the Traktor Scratch Downloads too. There are Driver updates for the Audio 8 (1.6.7 win) or (2.2.14 OSX) in case you weren't aware.

    Have you tried switching sound devices, closing Traktor, opening again and the reselecting internal sound?

    Phil
     
  18. hamzter

    hamzter Forum Member

    Messages:
    276
    I noticed that there is a new driver for the Audio 8. Is this really a requirement? Will I notice problems by not upgrading the driver?

    I know when I updated the firmware on my Macbook Pro I had to re-install the Audio 8 drivers.
     
  19. PhilL

    PhilL Moderator Moderator

    Messages:
    7,066
    Yeah it took me a few a few days of angst to work it out too. Was not pretty to start with.

    Phil
     
  20. paddydj

    paddydj Forum Member

    Messages:
    438
    First! Thanx NI! :D:D:D

    I'm using it with the vci-100! But there's still the ramp up? What do I have to do in the midi settings? :(
     
Thread Status:
Not open for further replies.