Maschine 2.9 Sounds gone

Discussion in 'MASCHINE Area' started by DJ JANARI, Nov 30, 2019.

  1. DJ JANARI

    DJ JANARI New Member

    Messages:
    12
    Hello everyone!

    I have this problem where i lost my all sounds in maschine after new patch.

    In preferences D:/Maschine äänet disappeared on Library factory tab (not user). And that is the directory of all my maschine factory sounds and komplete 12

    I have tried everything from deleting komplete.db3 files, reinstalling maschine software and library in native access, uninstalling maschine software with windows "The Add or Remove Program".
    I also tried to Scan everything in preferences.

    My english is pretty bad but i hope you understand the problem. Ask anything if you need it.
    I honestly dont even know how i can do clean reinstall of maschine since the problem occured after i deleted it with add or remove program too.
    Some photos here.
    https://imgur.com/a/bQ3P8Vj

    EDIT: I also had the "cant save this project" bug before updating
     
    Last edited: Nov 30, 2019
  2. René must be Unique

    René must be Unique NI Product Owner

    Messages:
    1,446
    All expansions can be seen on drive D.
    Go to PLUGINS in the preferences and enter the correct path.
    Then you perform a re-scan of the plugins.

    René
     
  3. DJ JANARI

    DJ JANARI New Member

    Messages:
    12
    I did that now. it didnt bring sounds to my browser yet.
    i noticed that i have everyplugin on me and i can open them and i can also open my previous projects without problem. I just cant see any of the sounds from the browser..
     
  4. DJ JANARI

    DJ JANARI New Member

    Messages:
    12
    Downgrade to 2.8.4 removed the issue. I cant open my newest projects with this solve tho.
    Does anyone have the patch before 2.9?